1. Головна
  2. Квартири
  3. Зняти квартиру вул. Яценко 10-а

Зняти квартиру вул. Яценко 10-а

Рейтинг: 5, основан на 18 отзывах Вознесенівський район
Доба 600
Ніч 550
3 години 350
Бронювання безкоштовне
Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а
Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а
Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а
Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а
Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а Зняти квартиру вул. Яценко 10-а
Рівень квартири: Стандарт
Площа (M 2)
28
Кімнат
1
Ванна кімната
1
Спальних місць
3

Комплектація квартири

Wi-Fi Wi-Fi
Кабельне-тв Кабельне-тв
Двоспальне ліжко Двоспальне ліжко
Односпальний диван Односпальний диван
Телевізор Телевізор
Прасувальні приналежності Прасувальні приналежності
Журнальный столик Журнальный столик
Плита Плита
Духовка Духовка
Обідній стіл Обідній стіл
Посуд Посуд
Дошка для нарізання Дошка для нарізання
Столові прилади Столові прилади
Пательня Пательня
Каструля Каструля
Холодильник Холодильник
Гаряча вода Гаряча вода
Повнорозмірна ванна Повнорозмірна ванна
Умивальник Умивальник
Бойлер Бойлер
Рушники для кожного Рушники для кожного
Мило Мило
Пральна машина Пральна машина
Туалет Туалет
Опис

Зняти однокімнатну квартиру в Запоріжжі за мінімальною ціною ви можете в будинку по вул. Яценко, 10а. Це житло економ-класу, в якому є все необхідне. Оренда квартири дозволить отримати нормальне житло в центрі міста за найнижчою ціною.

 

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі «економ»

Vgosti пропонує зняти однокімнатну квартиру в Запоріжжі з усіма зручностями. Квартира по вул. Яценко, 10а не зможе порадувати дизайнерським ремонтом, але вона чиста і затишна, з хорошими меблями і окремим санвузлом. Ви зможете приємно провести тут час і витратити більше грошей на розваги.

Оренда квартир Запоріжжя від Vgosti включає повний спектр послуг. Ви отримуєте чисте житло, яке прибирають перед заселенням, а також раз на три дні при тривалому терміні оренди. ВІдрядні та інші особи, яким необхідні документи, отримають їх. Ви можете зняти квартиру подобово або на кілька днів.

Сервіс пропонує оренду квартири по вул. Яценко, 10а з усім необхідним для комфортного проживання:

  • зручним двоспальним ліжком;
  • ванною та туалетом;
  • гарячою водою цілодобово;
  • постільною білизною та рушниками;
  • ТБ, плитою, WI-FI;
  • посудом і кухонним інвентарем.

 

Оренда квартири Запоріжжя поруч з 5 міськлікарнею

У вас є чудова можливість недорого зняти квартиру поряд з однією з центральних лікарень міста. Це досить тихий спокійний район, в якому є все необхідне: супермаркети, аптеки, банкомати і т.п. Будинок розташований поруч з однією з центральних магістралей міста - вул. Перемоги. Буквально за 5 хвилин прогулянки ви зможете дістатися до Соборного проспекту.

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі можна дуже просто - забронюйте її на сайті або за контактними телефонами.

 

Популярна стаття

Чи можливо анонімно погодинно зняти квартиру?

Показати на мапі

Коментарі

  • Игорь
    20:41 October 6, 2019
    Все хорошо. спасибо
  • Дмитрий
    19:29 April 21, 2020
    В Зп бываю регулярно по работе и всегда ищу жилье на Vgosti. Никаких накладок, квартиры хорошие, чистые. Если нужно снять квартиру в Запорожье – отличный вариант.
  • Владислав
    19:48 May 7, 2020
    На Вгости аренда квартиры почасово очень удобная и доступная. Можно позвонить за несколько часов и найти красивое место. Очень круто что оплачивать можно онлайн. Ставлю 5!
  • Виктория Романовская
    18:29 May 23, 2020
    Снять квартиру посуточно решаюсь только на Вгости – уже не раз пользовалась сервисом и знаю, что не обманут. Стала постоянным клиентом и получаю скидку – очень приятно. Спасибо вам за работу!
  • Юлия Коврова
    19:03 May 30, 2020
    Если нужна аренда квартир по низкой цене и с нормальными условиями на Вгости можно найти хорошие варианты. Несмотря на цену все очень чисто и приятно. Можно найти очень быстро.
  • Рита
    20:24 August 3, 2020
    Отличный сервис, чтобы снять квартиру почасово. Много вариантов и все очень приличные. Снимали несколько разных квартир все чистые, есть кондиционер, приятно пахнет. Очень довольна.
  • Павел
    16:14 September 1, 2020
    Так сталося, що застряг в ЗП, пізно, спати ніде. Шукав за запитом «Квартира на ніч в Запоріжжі» і потрапив на сайт Вгості. Це була удача, бо незважаючи на пізню годину мене заселили і житло виявилося цілком гідним. Все прибрано, меблі цілі - просто чудово. Дякую адміністраторам за допомогу! Дуже виручили!
  • Виталик
    20:14 April 26, 2021
    Вгости – отличный сайт, если нужна аренда квартиры посуточно в Запорожье. Жаль, что у них только этот город. Часто езжу и только с ними никогда не бывает проблем. По квартирам могу сказать – чисто, удобно, уютно.
  • Лена
    19:33 May 28, 2021
    Дуже приємне житло. Мені сподобалося. Було все, що мені потрібно: гаряча вода, інтернет, навіть фен. Дякую власнику від щирого серця!
  • Настя
    19:52 June 15, 2021
    Квартира дуже чиста, місця багато, меблі всі зручні. Гаряча вода, інтернет, на кухні техніка необхідна є. Що ще треба на пару днів? Зняти квартиру подобово в Запоріжжі рекомендую на Вгості. Досить часто користуюсь цим сервісом і кожного разу задоволена.
  • Миша
    08:40 October 6, 2021
    Очень очень крутой люкс нашли на улице Независимой Украины. Находится практически в центре, но двор тихий и спокойный. Сама квартира посуточно здесь как номер в отеле: шикарно, светло, красиво. Есть все от фена до стиральной машины. Мы жили неделю за это время приходила уборщица, очень приятная женщина. Вгости – это однозначно 5+!
  • Роман
    11:04 November 22, 2021
    Периодически мотают в ЗП по работе и всегда ищу где снять квартиру посуточно на Вгости. Очень удобный сайт и все предложения здесь отличные. Жил в разных местах, больше всего понравилась квартира на пр. Металлургов. Очень просторная и удачно расположена.
  • Янина
    16:55 January 8, 2022
    Честно, не ожидала таких шикарных условий. На картинке всегда все очень красиво, но в жизни уже видны сарые обои, потертые углы кровати и другие прелести. Но квартира посуточно с сайта Vgosti оказалась в жизни еще лучше, чем на снимках. Как номер в пятизвездочном отеле. Очень красиво и удобно.
  • Леша
    18:17 February 17, 2022
    Приезжаю в Запорожье очень часто и всегда стараюсь занять эту квартиру. Она расположена просто идеально – в центре, но в тихом дворе. Ночью никто не мешает и можно спокойно отдохнуть. Здорово, что можно бесплатно бронировать квартиру посуточно и быть уверенным, что она будет тебя ждать.
  • Алина
    22:01 May 15, 2022
    Очень понравилась квартира, которую мы снимали посуточно. Прекрасный вид из окна, отличная кровать, все удобства. Прожила неделю с детьми и не хотелось уезжать. Удивило количество и качество бытовой техники, думала ее не будет.
  • Костя
    21:25 July 21, 2022
    Снимаю квартиры посуточно, потому что очень не люблю гостиницы. На Вгости можно найти прекрасное жилье по адекватной цене. Пользовался сайтом много раз – накладок или опозданий никогда не было.
  • Юрій
    19:50 April 17, 2023
    Задоволений цим житлом, бо прикліпатись нема до чого. Меблі нові та зручні, постільна білизна ідеально чиста (здається теж нова), уся техніка є, гаряча вода тощо. при цьому ціна невисока. Це був чудовий вибір. Дякую власнику.
У відповідь на Коментар ( відмінити )