Цены на проживание уточняйте у администратора

Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

Зняти квартиру вул. Незалежної України 51

Рейтинг: 4.9, основан на 19 отзывах Вознесенівський район
Доба 950
Ніч 850
3 години 500
Бронювання безкоштовне
Рівень квартири: Люкс
Площа (M 2)
51
Кімнат
2
Ванна кімната
1
Спальних місць
4

Комплектація квартири

Wi-Fi
Кабельне-тв
Кондиціонер
Двоспальне ліжко
Двоспальний диван
Телевізор
Шафа
Дзеркало
Стіл
Прасувальні приналежності
Журнальный столик
Плита
Духовка
Мікрохвильова піч
Обідній стіл
Посуд
Дошка для нарізання
Столові прилади
Пательня
Каструля
Штопор
Холодильник
Електричний чайник
Гаряча вода
Повнорозмірна ванна
Умивальник
Бойлер
Рушники для кожного
Мило
Рідке мило
Пральна машина
Фен
Капці
Туалет
Туалетні приналежності

Відео оглядор

Опис

Ви шукаєте красиву «двушку» в центрі? Зверніть увагу на пропозицію зняти двокімнатну квартиру в Запоріжжі за адресою вул. Незалежної України, 51. Вона розташована в одному з найкрасивіших місць Запоріжжя - вийшовши з дому ви потрапляєте на пл. Маяковського в красивий парк з фонтаном, виставкою художників і ресторанами.

На Vgosti у вас є можливість зняти квартиру подобово або на пару годин. Це простора жилплоща, в якій є чотири зручних спальних місця - ви можете заселитися всією сім'єю або з друзями. Кожен буде відчувати себе вільно і комфортно - в цій квартирі дуже багато місця.

 

Оренда квартири «люкс» від власника дешево

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі пропонує власник. Вартість цього шикарного житла цілком доступна, до того ж ми видаємо всі необхідні документи.

Ця квартира є дуже привабливою пропозицією - красивий дизайнерський ремонт в золотистих і рожевих тонах, лаконічний інтер'єр, красиві сучасні меблі - ви дуже добре проведете тут час. Оренда квартир Запоріжжя включає прибирання приміщення не тільки перед заїздом, покоївки приходять раз в три доби, або за бажанням клієнта в інший час.

 

Зняти двокімнатну квартиру в Запоріжжі на Маяковського

Якщо ви хочете знайти житло в красивому місці, варто зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі на вул. Незалежної України, 51. Навпроти ви побачите красиву площу і паркову зону. Прогулюючись проспектом Маяковського, ви зможете дістатися самої набережної і Каскаду Фонтанів «Райдуга». У парі хвилин пішки ви зможете знайти магазини, ресторани, кав'ярні та багато іншого.

Перегляньте фото і відео-огляд, щоб отримати повне уявлення про цю квартиру. Якщо вам сподобалося, забронюйте її на сайті або за телефоном. Оренда квартир в Запоріжжі від Vgosti - це надійно, просто і доступно.

Коментарі

Адміністратор Наталія: