Цены на проживание уточняйте у администратора

Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

Зняти квартиру вул. Незалежної України 80 (однокімнатна)

Рейтинг: 4.9, основан на 25 отзывах Вознесенівський район
Доба 900
Ніч 800
3 години 500
Бронювання безкоштовне
Рівень квартири: Люкс
Площа (M 2)
30
Кімнат
1
Ванна кімната
1
Спальних місць
3

Комплектація квартири

Wi-Fi
Кабельне-тв
Двоспальне ліжко
Односпальне ліжко
Телевізор
Шафа
Дзеркало
Стіл
Прасувальні приналежності
Журнальный столик
Плита
Духовка
Мікрохвильова піч
Обідній стіл
Посуд
Дошка для нарізання
Столові прилади
Пательня
Каструля
Штопор
Холодильник
Електричний чайник
Гаряча вода
Кабінка для душу
Умивальник
Бойлер
Рушники для кожного
Мило
Рідке мило
Пральна машина
Фен
Капці
Туалет
Туалетні приналежності

Відео оглядор

Опис

Якщо ви шукаєте житло класу «люкс», рекомендуємо зняти квартиру подобово на вул. Незалежної України, 80. Це гарне комфортабельне житло в центрі міста, розташоване в тихому кварталі. Зняти однокімнатну квартиру в Запоріжжі буде чудовим рішенням для відрядних, туристів і пар, які шукають квартиру на ніч або кілька днів.

 

Оренда квартир «люкс» від власника в Запоріжжі

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі по вул. Незалежної України, 80 дуже просто і досить дешево. Vgosti пропонує квартири від власника, що автоматично знижує вартість оренди. ви без проблем зможете отримати необхідні документи, якщо вони вам потрібні.

Дана квартира - одна з найкращих пропозицій нашого сервісу. Сучасний дизайнерський ремонт в світлих тонах, нові зручні меблі, гарний санвузол з душовою кабіною - ви відчуєте себе тут спокійно і затишно.

За вул. Незалежної України, 80 ви можете зняти однокімнатну квартиру в Запоріжжі з усім необхідним: постільною білизною, рушниками, побутовою технікою, посудом, туалетним приладдям, ТВ, Wi-Fi і т.д.

 

Оренда квартир в тихому районі 

Зняти квартиру в Запоріжжі у Вознесенівському районі на вул. Незалежної України - прекрасний варіант для тих, хто хоче жити в тиші, але недалеко від проспекту. Тут Вас не потурбує шум автомобілів і натовпу, але до зупинок транспорту, магазинів, проспекту Соборної, площі Фестивальній та інших важливих місць рукою подати.

Оренда квартир Запоріжжя на Vgosti - один з найбільш безпечних і надійних способів отримати житло в короткострокову оренду. Перегляньте фото і відео-огляд. Вам сподобалось? Тоді забронюйте квартиру на сайті або за телефоном.

Коментарі

Адміністратор Наталія: