Цены на проживание уточняйте у администратора

Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

Зняти квартиру вул. Перемоги 71

Рейтинг: 4.8, основан на 20 отзывах Вознесенівський район
Доба 800
Ніч 700
3 години 450
Бронювання безкоштовне
Рівень квартири: Напівлюкс
Площа (M 2)
45
Кімнат
2
Ванна кімната
1
Спальних місць
5

Комплектація квартири

Wi-Fi
Кабельне-тв
Кондиціонер
Двоспальне ліжко
Двоспальний диван
Односпальний диван
Телевізор
Шафа
Дзеркало
Стіл
Прасувальні приналежності
Журнальный столик
Плита
Духовка
Мікрохвильова піч
Обідній стіл
Посуд
Дошка для нарізання
Столові прилади
Пательня
Каструля
Штопор
Холодильник
Електричний чайник
Гаряча вода
Повнорозмірна ванна
Умивальник
Бойлер
Рушники для кожного
Мило
Рідке мило
Пральна машина
Фен
Капці
Туалет
Туалетні приналежності

Відео оглядор

Опис

Оренда квартири на вул. Перемоги, 71 має великий попит у наших клієнтів. Це гарне житло, розташоване у вдалому місці. До того ж вартість оренди вельми приваблива. Ви можете зняти квартиру подобово або на пару годин, в залежності від своєї мети. Це житло підійде як для відпочинку, так і для проведення ділових переговорів або романтичної вечері.

 

Оренда квартири «напівлюкс»: комфортно і доступно

Якщо ви шукаєте гарне і комфортабельне, але не дуже дороге житло, зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі на вул. Перемоги, 71 буде ідеальним рішенням. Ми пропонуємо зняти двокімнатну квартиру в Запоріжжі, в якій є все, що може знадобитися в побуті: ТВ, Wi-Fi, туалетні принади, побутова техніка, посуд, постільна білизна, рушники і навіть нові капці. Ви відчуєте себе як удома, відпочивши на зручному дивані або поспавши на широкому двоспальному ліжку.

Цей варіант підійде як для однієї людини, так і для п'ятьох. Оренда квартир Запоріжжя включає прибирання перед заїздом і раз на три дні, якщо ви залишаєтеся надовго.

 

Зняти двокімнатну квартиру в Запоріжжі на вул. Перемоги

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі на вул. Перемоги - рішення, яке забезпечить вам легкий доступ до більшості знакових місць міста: парку, Каскаду Фонтанів «Райдуга», пляжу, Козак Паласу, торгівельним центрам, ПС «Юності», а також величезної кількості ресторанів і кафе, розташованих неподалік.

Вулиця Перемоги - одна з головних магістралей Запоріжжя - ви без проблем доберетеся за будь-якою адресою на автомобілі, автобусі або тролейбусі. Якщо вам сподобалася ця квартира, забронюйте її заздалегідь на сайті або за контактними телефонами.

Коментарі

Адміністратор Наталія: