Цены на проживание уточняйте у администратора

Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

Зняти квартиру пр-т Соборный 182 (ТРЦ "Украина")

Рейтинг: 5, основан на 21 отзывах Вознесенівський район
Доба 1000
Ніч 850
3 години 500
Бронювання безкоштовне
Рівень квартири: Люкс
Площа (M 2)
60
Кімнат
2
Ванна кімната
1
Спальних місць
6

Комплектація квартири

Wi-Fi
Кабельне-тв
Кондиціонер
Двоспальне ліжко
Двоспальний диван - 2шт
Телевізор
Шафа
Дзеркало
Стіл
Прасувальні приналежності
Журнальный столик
Плита
Духовка
Мікрохвильова піч
Обідній стіл
Посуд
Дошка для нарізання
Столові прилади
Пательня
Каструля
Штопор
Холодильник
Електричний чайник
Гаряча вода
Повнорозмірна ванна
Умивальник
Бойлер
Рушники для кожного
Мило
Рідке мило
Пральна машина
Фен
Капці
Туалет
Туалетні приналежності

Відео оглядор

Опис

Зняти двокімнатну квартиру в Запоріжжі на проспекті Соборному ви можете на сайті Vgosti. Ми пропонуємо престижне житло класу «люкс» в районі універмагу Україна. Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі дуже просто - забронюйте її заздалегідь або зв'яжіться з нами, ми із задоволенням надамо вам місце для проживання на пару годин або діб.

 

Оренда квартир «люкс» на 4 чоловік в Запоріжжі

Ви шукаєте простору світлу квартиру з усіма зручностями? В цьому випадку, рекомендуємо зняти двокімнатну квартиру в Запоріжжі на пр. Соборний, 182. Це житло, в якому ви знайдете все для комфортного проживання чотирьох людин. Також вона підійде тим, хто приїхав один або для пари. Стильний лаконічний інтер'єр, велика площа, красиві нові меблі дозволять відчути себе краще, ніж в готельному номері.

Мешканцям видаються: постільна білизна, рушники, капці, туалетні принади. Також вони можуть користуватися всією побутовою технікою, ТБ (в кожній кімнаті), Wi-Fi і т.п.

Оренда квартир Запоріжжя включає регулярне прибирання. Покоївки прибирають житло перед заселенням, а також раз на три дні, якщо ви залишитеся надовго.

 

Зняти квартиру подобово біля універмагу «Україна»

Ми пропонуємо зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі, яка розташована прямо навпроти універмагу «Україна». Це місце ідеально підійде як для тих, хто погано знає місто, бо дістатися сюди просто з будь-якої точки Запоріжжя, так і для тих, хто хоче поселитися в центрі.

Крім універмагу, ви зможете знайти тут різноманітні ресторани, кафе, закусочні, в 5-10 хвилинах пішки розташовані сквери і паркова зона, фонтан, і інші цікаві місця в місті. Забронюйте цю квартиру прямо зараз. Ви можете зробити це безкоштовно на сайті або по телефону.

 

Популярна стаття

Чому вимагають передоплату при оренді квартири?

Коментарі

Адміністратор Наталія: