Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Чим квартира подобово краще за готель, хостел

Чим квартира подобово краще за готель, хостел

Якщо раніше, приїжджаючи в інше місто людина могла зупинитися тільки в готелі, то сьогодні у неї є й інші варіанти, наприклад, зняти квартиру або ліжко в хостелі. У кожного з них є свої переваги. Квартири подобово стрімко завойовують популярність останніми роками не випадково. У них зручно і приємно, можна робити все, що побажаєш. Також свої переваги мають і хостели. Цей варіант часто обирає молодь, для якої головним аргументом стає низька ціна. Про те, чому зняти квартиру подобово зручніше і вигідніше, і чим окреме житло краще, поговоримо далі.

 

Оренда квартир - комфорт

Можливість зняти квартиру в Запоріжжі гарантує практично домашню зручність, затишну атмосферу. На відміну від готелю і хостелу, у людини є своя кухня з холодильником, плитою, чайником і іншим інвентарем, за допомогою якого можна в будь-який час приготувати їжу так, як вона любить. В готелі такої можливості немає в принципі і харчування виливається в кругленьку суму, в деяких хостелах кухня є, але загальна, що дуже незручно, а іноді і неприємно.

Що стосується санвузла, це питання теж не можна випускати з уваги. Так, в нормальних готелях туалет і душ є в кожному номері (але до сих пір є і ті, що мають спільний санвузол на поверсі), а в хостелі в принципі не знайти варіанти з особистим санвузлом. Якщо ви вибираєте хостел, будьте готові до одного туалету на 3-4 кімнати і одному душу на поверсі. В цьому сенсі зняти квартиру, значить забезпечити собі комфорт.

 

Квартири подобово - свобода і усамітнення

Готелі та хостели мають свій розклад. Як правило, в них є обмеження по годинах відвідувань, багато з них після 23-00 закривається і т.п. Оренда квартир Запоріжжя дає повну свободу дій. Також у багатьох хостелах заборонені або обмежені відвідування, що може створювати незручності.

Тільки при оренді квартири людина отримує усамітнення - в готелі або хостелі ви так чи інакше стикаєтеся з обслуговуючим персоналом та іншими мешканцями. Якщо ви хочете жити так, як звикли і робити те, що хочеться, зняти квартиру в Запоріжжі на пару днів - вірний вибір.

 

Зняти квартиру - отримати зручне місцерозташування

Не завжди людину цікавить оренда квартири в центрі, іноді їй зручніше зупинитися в іншому районі. В цьому плані зняти квартиру подобово набагато реальніше в потрібному місці, ніж знайти готель чи хостел. Останні в основному зосереджені в історичних центрах і поблизу вокзалів. Оренда квартир Запоріжжя можлива в будь-якому місці, що дуже зручно і допомагає зменшити час на поїздки.

 

Квартири подобово - питання з безпекою і паркуванням

Питання про безпеку, напевно, найголовнішим при виборі місця, де зупинитися на кілька днів. З одного боку в готелях і багатьох хостелах є охорона, з іншого все не так просто. Погодьтеся в окремій квартирі ви будете почувати себе спокійніше і безпечніше, ніж в готелі, де до Вас в будь-який час може зайти та ж прибиральниця, або в хостелі, де на сусідньому ліжку може спати стороння людина. Крім того, в хостелах не рідкість крадіжки, особливо в дешевих місцях, де в одній кімнаті може розміщуватися до 10-ти чоловік.

Що стосується питання про паркування, то в цьому плані готелі виграють, але є і пропозиції по оренді квартир з окремим паркувальним місцем.

 

Зняти квартиру подобово - дешевше

Зняти квартиру в Запоріжжі набагато дешевше, ніж номер у готелі. Втім, це стосується будь-якого міста. Більш чи менш пристойні готелі коштують як мінімум вдвічі дорожче. До того ж витрати збільшуються за рахунок харчування. Хостели можна знайти і дешевше, але в плані комфорту вони не зрівняються з окремою квартирою.

Крім того, в готелях і хостелах платити потрібно за кожну людину, а ось оренда квартир коштує однаково незалежно від того буде жити один, два, три або більше осіб. Це дуже вигідно для компаній, які хочуть жити разом.

 

Якщо ви шукаєте найбільш комфортне і безпечне місце для проживання на кілька днів, квартири подобово будуть практичним і правильним вибором. Ви отримаєте тимчасовий будинок, який буде так само зручним і приємним, як ваш. До того ж багато сервісів сьогодні пропонують зняти квартиру в Запоріжжі з послугами прибиральниці, повним набором туалетних принад та іншими невеликими радощами, які забезпечують затишок.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: