Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Найкращі місця для фотосесії в Запоріжжі

Найкращі місця для фотосесії в Запоріжжі

Запоріжжя - велике гарне місто, в якому є безліч чудових місць для фотосесій. Якщо ви приїхали в Запоріжжя, де зробити пам'ятні красиві фото, які будуть нагадувати про цю подорож і дозволять зібрати сотні лайків?

 

Острів Хортиця

Як би банально це не звучало, але так - це місце унікальне і не сказати про нього просто неможливо. Навряд чи знайдеться хоча б один мешканець Запоріжжя, у якого не було б фотографії на цьому чудовому річковому острові.

Кожен куточок тут пройнято історією, силою, незвичайною красою природи. У полюванні за фотографіями, точно слід відвідати:

  1. Запорізьку Січ. Цей комплекс вартий особливої ​​уваги. Тут дуже атмосферно і незвично, це візитна картка міста, тому сфотографуватися точно варто. Крім того, поруч на майданчику відкриває незрівнянний вид на Дніпрогес. Красиві фото забезпечені як днем, так і ввечері, коли включається підсвічування.
  2. Зону Турпляжа. Краще приходити в будній день, коли народу небагато. Але локація дозволяє зробити знімки і на скелях, і в дерева, і у води, а також на тлі красивого моста.
  3. Кінний завод. Якщо ви любите коней, це найкраще місце, щоб зробити неймовірні фото з цими благородними тваринами.
  4. Хортицькі плавні. Дістатися до них по землі дуже складно, але можна припливти на байдарках або каяках. Місце казкове: зграї птахів, зарості кувшинок, криштально чиста вода. Запевняємо, нічого подібного ви не бачили.

І це далеко не повний список місць на острові, де можна зробити хороші фото. Кожен куточок тут гарний і унікальний у своєму роді. Якщо ви вирішили відправитися на Хортицю, зняти квартиру в Запоріжжі найкраще в районі проспекту Металургів.

 

Дубовий гай

Продовжуючи список найкрасивіших зелених куточків, не можна не згадати про Дубовку. Тут також дуже багато красивих локацій: в ставках плавають качки і лебеді, стоять красиві лавочки, дуже яскраві фотки виходять на яскраво зеленому газоні. Навеснi тут цвіте алея сакур неймовірної краси.

В кінці парку є старий великий металевий міст, який може бути ідеальним місцем для атмосферних фотографій.

Якщо відійти трохи далі від доглянутих красивих алей, можна потрапити в справжній ліс з чагарниками, великими колодами, старою напівзруйнованою, але дуже милою кам'яною сценою.

Це місце ідеально підійде, якщо ви вирішили зняти квартиру подобово в Олександрівському районі. Ви зможете прогулятися, відпочити і зробити фото на пам'ять.

 

У красивих колонах

Фото в цьому стилі дуже популярні і не вимагають особливої ​​підготовки. Красиві колони в Запоріжжі можна знайти:

  • в театрі ім. Магара;
  • концернтному залі ім. Глінки;
  • ресторані «Аристократ» на площі Маяковського;
  • таборi «Чайка» на Хортиці.

Швидко дістатися до цих об'єктів можна, якщо зняти квартиру подобово в районі проспекту Соборноuj, на вул. Незалежної України і в інших місцях Олександрівського і Вознесенівського районів.

 

Площа ім. Поляка

Це місце фотографують частіше за будь-яке інше в Запоріжжі. Фонтани, чудовий вид на проспект, старі архітектурні споруди - ідеальна локація для фото в урбаністичному стилі.

Якщо ви орендували квартиру на пр. Металургів або близько Бульвару Шевченка - обов'язково пройдіться і зробіть знімок на пам'ять.

 

На тлі красивих муралiв

Мурали - це картини на стінах будинків. В останні роки вони почали з'являтися у всіх мегаполістах, оживляючи їх, роблячи унікальними, неповторними. До того ж зробити вдале фото на тлі мурала дуже просто - чудово виходять звичайні живі знімки. У Запоріжжі таких місць достатньо багато. Найкрасивіші:

  • на стіні СШ №103 (Піски);
  • «Крила» на Набережній;
  • навпроти кафе «Білуга»;
  • на Мокрянському кам'яному кар'єрі №3;
  • «Слон» на будинку вул. Глиссерная, 18 (поруч з Дубовой гаєм);
  • на музичній школі №8 (мкрн Космос) і багато інших.

 

Ресторан «Мануфактура Розенталь»

Власники постаралися і створили неймовірно красиве місце, яке так і проситься в кадр. Чого варті тільки лампочки, розтягнуті вздовж проходу. Це як маленький шматочок європейського містечка, який випадково опинився в центрі індустріального Запоріжжя.

Знаходиться цей заклад на вул. Святого Миколая, 6, тобто якщо ви вирішили зняти квартиру в Олександрівському районі, тут можна не тільки перекусити, але і зробити відмінні фотографії.

 

Комплекс «Pool & Beach»

З приходом літнього сезону, необхідність знаходиться у води і робити фото в купальниках прокидається і з непереборною силою тягне нас до річки. У цьому комплексі можна зробити шикарні фото на шезлонгах, в басейні, на тлі Дніпра. Популярністю також користується біла рятувальна вийшла з високою драбиною.

Дістатися сюди буде просто тим, хто вибрав оренду квартири в Вознесенівському районі.

Зрозуміло, це далеко не повний список цікавих, незвичайних і красивих місць, де ви зможете зробити гарні кадри навіть без спеціальної підготовки. Якщо ви зібралися в Запоріжжі, фірма «ВГостi» пропонує оренду квартири подобово за вигідною ціною.

P.S. У наших люксових квартирах також часто проводять фотосесії. Для цього ви можете зняти квартиру погодинно і втілити в життя свої проекти.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: