Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Погодинна оренда квартири - правила поселення і виїзду

Погодинна оренда квартири - правила поселення і виїзду

Якщо ви бажаєте зняти квартиру на кілька годин в агентстві, обов'язково ознайомтеся з правилами поселення і виїзду. Кожна організація по-різному регламентує ці питання.

 

Навіщо потрібні правила, щоб здати квартиру погодинно?

Надійна оренда квартир вимагає чіткої організації процесу. Певні правила дозволяють:

  • дотримуватися графіка (щоб кожен клієнт вчасно міг заселитися),
  • вчасно проводити прибирання і надавати наступним орендарям квартиру в ідеальному стані.

Також ряд правил одразу встановлює межі і норми поведінки: що можна робити мешканцям, що не можна.

При підписанні договору клієнт повинен ознайомитися з ними і розуміти, що через порушення правил будуть певні наслідки: штраф або виселення. Зняти квартиру в Запоріжжі можна дуже просто - зверніться в надійну компанію (наприклад, Vgosti), ознайомтеся з правилами проживання, забронюйте житло і в зазначений термін заселіться в квартиру подобово або погодинно, яка сподобалася найбільше. Правил повинні дотримуватися не тільки клієнти, але і орендодавець. Якщо Вас намагаються виселити раніше або вимагають більшу оплату, ви зможете довести свою правоту при особистому розгляді, або якщо справа дійде до суду. Якщо ж немає зводу правил і підписаного договору, довести будь що не зможе жодна сторона.

 

Оренда квартир Запоріжжя погодинно: правила заселення

Коли ви вирішили зняти квартиру подобово або погодинно, ознайомтеся з основними правилами, яке встановлює кожна агенція. Практично завжди вони збігаються, але бувають і деякі нюанси. Наприклад, якщо ви хочете зняти квартиру в Запоріжжі почасово на Vgosti, правила заселення будуть наступними:

  1. Забронювати житло ви можете тільки в той же день або напередодні ввечері. Якщо ви постійний клієнт, можливо бронювання раніше.
  2. В обумовлений час за адресою вас зустріне адміністратор або покоївка. Вони покажуть як працює побутова техніка, дадуть відповідь на будь-які питання по житлу.
  3. Для заселення потрібно надати документ, що посвідчує особу. Це може бути паспорт, водійські права, закордонний паспорт. Важливо щоб фотографія була чіткою і не затертою. Постійні клієнти можуть оселитися і без документів.
  4. При заселенні клієнт повинен сплатити суму за весь час оренди квартири. Якщо ви вносили заставу, цю суму віднімають із платежа. Оренда квартир оплачується в гривні.
  5. Для оренди квартири подобово або погодинно, потрібна застава (документи або гроші). Його повністю повертають при виселенні. Якщо ви що-небудь зламали, заставу можуть використовувати для відшкодування збитку.

 

Зняти квартиру погодинно: правила виселення

  1. Виселення проводиться строго за обумовленим часом.
  2. Перед виселенням приходить адміністратор або покоївка і перевіряють стан майна в квартирі. якщо клієнт щось зламав, обмовляється порядок відшкодування шкоди.
  3. Якщо Вам потрібні документи про проживання, ви їх отримаєте.

 

Квартири погодинно: умови проживання

Погодинна оренда квартир Запоріжжя на Vgosti передбачає певні умови проживання:

  1. Клієнт не може проводити в квартирі заходи будь-якого характеру, які можуть заважати сусідам.
  2. Ви можете зняти квартиру погодинно за умови, що не будете шуміти, влаштовувати дебош, хуліганити і будь-яким іншим чином порушувати загальноприйняті етичні норми.
  3. Оренда квартир включає використання меблів, побутової техніки, постільної білизни, туалетного приладдя та інших речей, які знаходяться в квартирі.

Всі стандартні правила поселення, виселення та проживання цілком логічні і розумні. Вони дають можливість встановити межі дозволеного, а також умови співпраці, щоб обидві сторони отримали бажане і залишилися задоволені.
Якщо вас не влаштовують правила погодинної оренди одного агентства, ви завжди можете знайти інше або орендувати житло у приватної особи. Однак, варто зазначити, що зазначені вище правила стандартні і їх вказують практично всі орендодавці.

 

Зняти квартиру в Запоріжжі погодинно дуже просто. Заходьте на сайт компанії, перегляньте пропозиції, зателефонуйте або забронюйте житло он-лайн. Якщо компанія не вказує правила по оренді квартир, це повинно насторожити вас - адже в разі конфлікту ви не зможете довести свою правоту. Тому краще знайти варіант з офіційною орендою, де всі встановлені правила будуть зафіксовані на папері. Це захист не тільки для власника, а й для мешканця.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: