Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Добова оренда квартири - правила поселення і виїзду

Добова оренда квартири - правила поселення і виїзду

У кожній агенції квартири подобово здаються відповідно до певних правил. Вони регламентують порядок проживання, час заїзду і виїзду, умови, яких повинні дотримуватися обидві сторони. Перш ніж зняти квартиру подобово, обов'язково ознайомтеся з цими правилами, щоб потім не виникло ніяких проблем і непорозумінь.

У різних агенціях умови можуть відрізнятися, ми розглянемо основні правила, які встановлюються практично в кожному випадку.

 

Оренда квартир Запоріжжя подобово: правила поселення

Якщо ви вирішили зняти квартиру на кілька діб і звернулися в агентство нерухомості, правила поселення будуть наступними:

  1. Потрібно надати документи. Зняти квартиру в Запоріжжі на кілька діб можна тільки при наявності документів, що підтверджують особу (паспорт, закордонний паспорт, водійські права).
  2. Є чіткий час заселення. Оренда квартир подобово проводиться за певним графіком. Стандартний час може відрізнятися (у Vgosti заселення проводиться в 14-00). При цьому багато агенцій надає можливість змінити час при необхідності, зрозуміло, за додаткову плату.
  3. Внесення застави. В середньому вона складає вартість однієї доби проживання, але ціна може варіюватися. Вона повертається при виселенні, за умови, що все майно в порядку і ви не заподіяли ніякої шкоди.
  4. У квартирі може проживати стільки людей, скільки спальних місць є в кімнатах, при цьому вартість оренди не змінюється.
  5. Оплата здійснюється в повному обсязі за весь термін оренди. Якщо ви вирішили зняти квартиру в Запоріжжі на три дні потрібно оплатити всі три дні і вартість застави. Також уточніть можливість і вартість продовження оренди, якщо виникне така необхідність. У різних агенціях ці умови відрізняються.
  6. При поселенні в квартири подобово Вас зустрінуть і покажуть як працює вся побутова техніка. Перевірте її справність, якщо щось не працює, протікають труби і т.п. обов'язково вкажіть на це і пропишіть в договорі, бо, згідно правил, ви повинні будете нести відповідальність за цілісність і збереження майна.
  7. При поселенні ви повинні ознайомитися з договором оренди і підписати його, погоджуючись з усіма встановленими правилами.

Якщо ви не згодні з деякими пунктами, ви має право вказати на це і домовитися з орендодавцем, але зміни також слід прописати в договорі до його підписання, оскільки усні угоди в нашій країні дотримуються рідко.

 

Зняти квартиру подобово: правила виселення

Оренда квартир подобово також передбачає ряд правил виселення:

  1. Виселення проводиться за встановленим графіком. Якщо ви хочете продовжити оренду на кілька годин, потрібно обумовити це заздалегідь і оплатити додаткові години.
  2. При виселенні перевіряється стан усього майна, якщо ви щось зламали, вартість віднімається з застави або ви повинні внести додаткові кошти, якщо збиток перевищує її.
  3. Якщо Вам потрібні документи про проживання (наприклад, якщо ви приїхали у відрядження) ви отримаєте їх у адміністратора. Обов'язково обговоріть цей момент при заселенні, важливо, щоб ця компанія працювала офіційно і мала право надавати такі документи.

 

Зняти квартиру в Запоріжжі подобово: правила проживання

Добова оренда квартир Запоріжжя вкелючає наступні правила. Ви отримуєте можливість користуватися:

  • постільною білизною і кухонним приладдям;
  • електроенергією, холодною і гарячою водою;
  • всією побутовою технікою, яка є в квартирі;
  • інтернетом.

Також деякі агенції (в тому числі Vgosti) надають послуги прибиральниці.

Орендуючи квартири подобово, ви зобов'язуєтеся:

  • зберегти в цілості майно власника;
  • не влаштовувати гучних заходів, бешкетів, не використовувати житло з кримінальною метою;
  • не вступати в конфлікти з сусідами і не порушувати їх спокій.

Також у деяких орендодавців можуть бути додаткові правила, наприклад, заборона на розміщення домашніх тварин, запрошувати гостей і т.д.

 

Щоб зняти квартиру подобово, багато агенцій надає можливість попереднього бронювання. Більшість просять за це певну плату, але деякі, в тому числі сервіс Vgosti, дозволяє забронювати житло безкоштовно.

Перш ніж зняти квартиру, ознайомтеся з усіма пунктами договору і тільки потім підписуйте його. Ви будете чітко розуміти умови і зможете координувати час заселення і виїзду у відповідності до своїх планів.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: