Цены на проживание уточняйте у администратора

Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

Зняти квартиру вул. Незалежної України, 82

Рейтинг: 5, основан на 21 отзывах Вознесенівський район
Доба 900
Ніч 800
3 години 500
Бронювання безкоштовне
Рівень квартири: Люкс
Площа (M 2)
44
Кімнат
1
Ванна кімната
1
Спальних місць
2

Комплектація квартири

Wi-Fi
Кондиціонер
Двоспальне ліжко
Телевізор
Дзеркало
Журнальный столик
Плита
Мікрохвильова піч
Обідній стіл
Посуд
Дошка для нарізання
Столові прилади
Пательня
Каструля
Штопор
Холодильник
Електричний чайник
Гаряча вода
Кабінка для душу
Умивальник
Бойлер
Рушники для кожного
Мило
Пральна машина
Фен
Туалет
Туалетні приналежності

Опис

Тим, хто шукає шикарне комфортабельне житло в центрі, варто зняти однокімнатну квартиру в Запоріжжі за цією адресою. Гарне приміщення з новим ремонтом стане відмінним домом для вас на кілька годин або днів. У ній із задоволенням проведуть час як ті, хто приїхав вирішити робочі питання, так і гості міста, або пари, які бажають залишитися на деякий час удвох. Шикарний лаконічний інтер'єр, спокійна затишна обстановка дозволять розслабитися і чудово відпочити.

 

Оренда квартир високого класу

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі хороший варіант для тих, хто не хоче їхати далеко від центру. Квартира по вул. Незалежної України, 82 знаходиться в дуже вдалому місці. Тут тихо і спокійно, вас не турбуватиме шум проспекту і натовпу, але буквально за пару хвилин прогулянки ви зможете знайти все необхідне.

Ви не пошкодуєте, якщо вирішите зняти однокімнатну квартиру в Запоріжжі за цією адресою. Кожному мешканцю надається постільна білизна і рушники, туалетні принади, кухонний інвентар і т.п. Якісна побутова техніка, ТВ, Wi-Fi - тут є все, щоб одна людина або пара змогли ні про що не турбуватися і відпочивати. Оцінити красу приміщення ви можете по фото в галереї.

 

Зняти квартиру подобово в центрі міста

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі за цією адресою хороший варіант, якщо ви хочете жити в центрі. Дуже близько ви зможете знайти все необхідне: магазини, громадський транспорт, ресторани і кафе, банкомати, салони краси і т.п. Квартира розташована між площею Фестивальною і ТРЦ «Україна». Це саме серце Запоріжжя.

Оренда квартир Запоріжжя від Vgosti - це зручно, легко і доступно. Вартість житла «люкс» невисока. Встигніть забронювати її на потрібну дату.

 

Популярна стаття

Чи безпечно знімати квартиру подобово у вашого орендодавця?

Коментарі

Адміністратор Наталія: