Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Чи безпечно знімати квартиру подобово у вашого орендодавця?

Чи безпечно знімати квартиру подобово у вашого орендодавця?

Зняти квартиру в наш час дуже просто. Маса інформації з цього приводу представлена ​​в різних джерелах: починаючи від газет, закінчуючи ріелторськими агенціями та інтернетом. Однак, завжди є ризик зняти квартиру в Запоріжжі у нечесної людини.

Махінацій з орендою квартир настільки ж багато, як і самих квартир. Про те, як Вас можуть обдурити, ми розповідали раніше. Квартири подобово - улюблене поле для фейкової оренди. Як правило, в цьому випадку люди не переймаються і не настільки уважні, адже оренда буде всього на декілька днів. Але, погодьтеся, навіть на декілька днів опинитися на вулиці і втратити свої гроші буде неприємно.

Найважливішим моментом при оренді, є спілкування з орендодавцем. Є ознаки, які допоможуть зрозуміти наскільки безпечно ви можете зняти квартиру подобово у цієї людини. Будьте пильні і звертайте увагу на дрібниці, це допоможе зберегти ваш час та гроші.

 

У якого орендодавця не варто знімати квартири подобово?

Ряд ознак допоможуть вам оцінити орендодавця і його надійність. Що вказує на те, що зняти квартиру вам пропонує шахрай?

  • Він пропонує зняти квартиру в Запоріжжі без договору. Якщо ви запропонуєте стандартний документ він не захоче його підписувати.
  • Він не захоче знайомити вас з сусідами і навряд чи зможе розповісти хто живе поруч.
  • Він не зможе нормально відповісти на питання про ремонт, працездатність побутової техніки та інші подробиці житла.
  • Цілком імовірно, шахрай не зможе описати район, де знаходиться найближчий магазин або аптека, зупинки і т.п.
  • Він запропонує зняти квартиру подобово з передоплатою і буде відтягувати заселення. Якщо у вас вимагають гроші вперед, не сплачуйте.
  • Він не розповість де живе сам.
  • Оренда квартир у таких «орендодавців» завжди коштує набагато дешевше. Якщо ціна підозріло низька, задумайтеся чому.
  • Він не захоче показувати паспорт - стандартна версія «випадково забув удома».
  • Він дасть фальшивий номер. Не лінуйтесь і відразу передзвоніть, як тільки записали контактні дані.

Крім того, не забувайте про інтуїцію, якщо людина вам неприємна чи щось турбує, прислухайтесь до себе! В більшості випадків це допомагає уникнути проблем. Оренда квартир Запоріжжя може бути безпечною, якщо звернутися до перевіреного надійного орендодавця. Наприклад, сервіс «Вгості» пропонує чудові умови і завжди захищає права своїх клієнтів.

 

Як визначити хорошого орендодавця в інтернеті?

Зняти квартиру найпростіше через інтернет. Величезна кількість приватних оголошень, ріелтерських агентств, спеціальних сервісів з одного боку дає можливість вибрати найкращий варіант, з іншого - може завести в глухий кут. Як визначити у кого зняти квартири подобово можна безпечно?

На чесного орендодавця вкажуть:

  1. Наявність власного професійного сайту. Якщо це компанія, для якої оренда квартир є основним видом діяльності, вона подбає про створення якісного інтернет-ресурсу (зручного, з усіма контактними даними, фільтрами, можливістю бронювання і т.п.)
  2. Наявність правдивих відгуків і оцінок попередніх мешканців. При цьому, вони не обов’язково повинні бути позитивними. Нажаль, у нашій країні вкрай рідко залишають відгук, якщо всім залишись задоволені. Але це вірна ознака того, що квартира існує, люди у ній жили і власник цілком реальний.
  3. Наявність докладного опису, фото і навіть відео-оглядів. Чим більше даний про житло, тим краще. Для вас це можливість отримати повне уявлення про те, за що ви будете платити.
  4. Наявність точних контактних даних. Якщо людина, яка взяла слухавку, не розуміє, про що ви говорите, краще зняти квартиру в Запоріжжі у кого-то другого.
  5. Можливість попередньо оглянути житло і т.д.

Зняти квартиру подобово варто тільки в тому випадку, якщо орендодавець поводиться чемно, готовий відповісти на всі питання і може надати всі необхідні документи. Пам’ятайте, що це його заробіток, тож справжній орендодавець завжди буде коректним та уважним до клієнта.

 

Надійна оренда квартир в Запоріжжі

Щоб зняти квартиру і бути впевненими в чесності вашого орендодавця, найпростіше звернутися в агенції нерухомості. Обирайте досить великі організації, які працюють давно - так ви істотно зменшите ризик потрапити в руки шахраїв. Оренда квартир в таких агенціях завжди передбачає наявність відгуків. Ознайомтеся з ними - це допоможе скласти враження про організацію.

Зняти квартиру в Запоріжжі через агенцію може бути трохи дорожче, але це плата за спокій і впевненість в тому, що вас в зазначений час буде чекати житло, яке ви вибрали. Хороші квартири подобово здає сервіс Vgosti. Вам пропонують квартири від власника з наданням всіх необхідних документів. Оренда квартир Запоріжжя ніколи не була настільки простою і швидкою. Просто оберіть об'єкт на сайті або зв'яжіться по телефону з менеджером і в зазначений термін ви зможете заселитися в затишну і чисту квартиру. До того ж якщо ви захочете зняти квартиру подобово на 5 днів або більше, отримаєте знижку.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: