Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Активний відпочинок в Запоріжжі навесні: де краще зняти квартиру подобово в епіцентрі розваг

Активний відпочинок в Запоріжжі навесні: де краще зняти квартиру подобово в епіцентрі розваг

Плануючи присвятити певний час активним розвагам, приїжджаючи до Запоріжжя, ви можете зупинити свій вибір для оренди квартири подобово практично на будь-якому районі міста. Незважаючи на те, що це досить велике місто, він має добре розвинену транспортну інфраструктуру, яка дозволяє швидко дістатися у будь-яку точку. З вибором розваг і варіантів активного відпочинку проблем також не буде - жителі Запоріжжя люблять, а головне, вміють розважатися. Давайте розглянемо декілька варіантів активностей, які користуються популярністю у місцевих жителів і гостей міста.

 

Кінні прогулянки по острову Хортиця

Острів Хортиця сам по собі розташовує до активного відпочинку. Велика кількість неймовірно красивих місць, запаморочливі пейзажі і різноманітності ландшафту притягують до себе мандрівників не тільки з усієї України, а й з усього світу. Однак якщо вам не до душі піші прогулянки, або ви хочете додати автентичності в свою подорож - кінні прогулянки стануть відмінним рішенням. Прогулюючись по заповідних місцях верхи на коні ви поринете в справжню подорож у часі і відчуєте себе так, як кілька століть тому почували себе тут наші предки.

У Запоріжжі досить велика кількість кінних клубів, які надають подібні послуги. Багато з них також пропонують навчання верхової їзди, фотосесії з конями і активності для дітей (катання на поні).

До речі, досвід верхової їзди для кінної прогулянки зовсім не обов'язковий. По-перше, для подібного роду розваг завжди вибирають найспокійніших і «обкатаних» коней. Хіба ж то й, звичайно, перед прогулянкою фахівці проводять детальний інструктаж, пояснюючи як правила поведінки та поводження з конем, так і елементарні навички їзди. При дотриманні техніки безпеки і правил поведінки, прогулянка буде повністю комфортної, а головне - запам'ятається надовго.

Ціни на подібні розваги залежать від обраного кінного клубу і в середньому складають близько 200 гривень за годину катання.

Якщо подібного роду активність займає своє почесне місце в «to do list», рекомендуємо вам звернути увагу на оренду житла подобово в таких районах як Бородинський, Осіпенсковскій і Дніпровський - саме звідти простіше і швидше за все добиратися до острова Хортиця.

 

Велосипедні прогулянки по Запоріжжю

Якщо ви віддаєте перевагу більш сучасному підходу до прогулянок, велосипеди - саме те, що вам потрібно. Звертаючись в прокат, необхідно в першу чергу відповісти собі на питання - що саме ви хочете подивитися. Якщо вашою метою є пам'ятки в межах міста, слід зробити вибір на користь міського велосипеда. Якщо хочете подивитися острів Хортиця і повністю зануритися в прекрасні ландшафти - підберіть собі гірський велосипед, з його допомогою буде простiше долати складні і кам'янисті ділянки. Пункти прокату велосипедів є в самих різних частинах міста, тому вибираючи житло подобово в Запоріжжі не слід орієнтуватися тільки на цей нюанс. Велосипедна прогулянка - це простий і швидкий спосіб познайомитися з Запоріжжям і його чудовими околицями. Крім того, роблячи вибір на користь велосипеда, ви не тільки вносите посильний внесок в екологію, а й піклуєтеся про власне здоров'я. А в здоровому тілі, як відомо, здоровий дух!

Вартість подібних прогулянок стартує від 300 гривень, тривалість прогулянки визначається індивідуально в процесі оренди велосипеда.

 

Прокат квадроциклів в Запоріжжі

Для справжніх екстремалів в Запоріжжі відкрито кілька точок прокату квадроциклів. Цей експірієнс подарує вам справді незабутні враження.

Ця розвага не розрахована на «покатушки» в межах міста, але це на краще - приміські краси Запоріжжя подарують вам не тільки екстремальну, але і естетичну насолоду. Віддаватися подібним розвагам можна як індивідуально, так і в компанії. Зберіть групу однодумців і подаруйте собі воістину незабутній день в Запоріжжі.

Якщо ви збираєтеся приїхати в Запоріжжя саме з метою активно провести вихідні і катання на квадроциклах входить в вашу програму, знімайте житло без прив'язки до точки прокату. Всі вони розташовуються за містом, тому ви можете зняти квартиру подобово в будь-якому районі - виїхати за місто можна без проблем, в передмісті Запоріжжя досить хороша транспортна розв'язка.

Орендуючи квадроцикл, обов'язково уточніть маршрут - вартість оренди буде залежати від нього, а також від часу і кількості людей. Дешевше буде кататися парами - в цьому випадку доплата за іншу людину буде істотно нижче, ніж оренда ще одного квадроцикла.

Якщо у вас немає посвідчення водія, це не привід відмовлятися від подібної прогулянки. Досвідчені інструктори навчать вас управлінню квадроциклом буквально за десять хвилин - принцип управління набагато простіше, ніж пересічним автомобілем. Не варто нехтувати подібним інструктажем: це убезпечить вас і ваших товаришів, а також дозволить отримати максималь ве задоволення від катання.

Зверніть увагу, що крім орендної плати за квадроцикли, вам необхідно буде мати з собою паспорт, водійське посвідчення або будь-який інший документ для застави. На подібну прогулянку краще прийти заздалегідь, щоб пройти ретельний технічний інструктаж і ознайомитися з маршрутом.

 

Незабутні враження на ЯК-52

Все це здається вам прісним і до болю знайомим? Що ж, для справжніх екстремалів в Запоріжжі є особлива пропозиція - політ на легендарному літаку ЯК-52 з виконанням фігур вищого пілотажу. Непогано, так?

Неподалік від міста розташувався аеродром «Широке», який надає унікальну можливість відчути себе досвідченим асом. ЯК-52 - це літак, який спеціально був сконструйований інженерами саме для виконання складних аеротрюков. В політ ви підете з досвідченим інструктором-пілотом, який надасть вам унікальну можливість покерувати цією машиною під своїм чуйним керівництвом. Також, як і в випадку з квадроцикламі, на подібний експірієнс необхідно прийти трохи раніше, щоб підготуватися і пройти ретельний інструктаж.

Збираючись взяти участь в подібного роду розвазі і задаючись питанням де зупинитися, рекомендуємо вам звернути увагу на оренду житла подобово в Дніпровському або Осипенківського районі - саме звідти простіше і швидше за все дістатися до аеродрому.

Як бачите, в Запоріжжі є маса способів активно і цікаво провести час. Скоординує своє дозвілля, підберіть відповідне житло і насолоджуйтеся прекрасним відпочинком в теплому весняному Запоріжжi!

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: