Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Де зняти квартиру в Запоріжжі - знайомимо з районами міста

Де зняти квартиру в Запоріжжі - знайомимо з районами міста

Запоріжжя - один з найбільших міст України, який може похвалитися не тільки великими промисловими підприємствами, а й багатою історією. У місто щодня приїжджає безліч туристів, бізнесменів, відрядних, яким необхідно десь зупинитися. Зняти квартиру подобово не складе труднощів - безліч пропозицій ви можете знайти на нашому сайті або інших ресурсах в інтернеті. Але, виникає питання: де краще зняти квартиру? Запоріжжя місто не маленьке - вибір повинен бути обміркованим, щоб перебування тут принесло задоволення і було комфортним.

В якому районі зняти квартиру в Запоріжжі краще? Це залежить від Вашої мети. Місто включає сім районів: Олександрівський, Заводський, Комунарський, Дніпровський, Вознесенівський, Хортицький і Шевченківський. В кожному з них є красиві вулиці, зручні транспортні розв’язки, розвинута інфраструктура.

 

Оренда квартир в Олександрівському районі - переваги

Квартири подобово в Олександрівському районі - гарний варіант для тих, хто приїхав у місто в гості або у справах. Це центральний район, який може похвалитися прекрасною транспортною інфраструктурою - ви зможете без пересадок і дуже швидко дістатися в будь-яку точку Запоріжжя. Крім того, тут розташовано безліч фірм, кафе, ресторанів, а також театр, музей, найбільший парк міста «Дубовий гай» тощо. Це розумний вибір для тих, хто мало знайомий з містом. Адже завжди зручніше жити в центрі.
Не варто забувати і про те, що в цьому районі розташовані два найбільших вуза Запорізької області: Запорізький національний університет і Запорізький національний технічний університет, а також інші інститути і коледжі. Тому багато абітурієнтів обирають подобову оренду квартир саме тут – ближче до майбутньої alma mater.

Оренда квартир Запоріжжя в Олександрівському районі досить доступна. Ви зможете дозволити собі зняти житло без витрачання зайвих грошей.

Отже, це гарний варіант для:

  • відрядних, якщо їх партнер працює в центральній частині міста;
  • абітурієнтів університетів;
  • туристів, які хочуть відвідати всі визначні пам'ятки міста.

 

Зняти квартиру в Запоріжжі в Вознесенівському районі

Практично всі, хто приїжджає в місто, хочуть зняти квартиру саме тут. Чому? Це - серце Запоріжжя. Прекрасна транспортна розв'язка, безліч цікавих місць, рекреаційних зон, бульвари, парки, площі, фонтани, ресторани, магазини - все буде поруч. До того ж саме в Вознесенівському районі розташовані офіси великих компаній.

Квартири подобово, які ви можете тут зняти, переважно розташовані в «сталінках» - великі площі, гарний вид, тиша і комфорт.

Оренда квартир Запоріжжя в Вознесенівському районі - найбільш популярна послуга у гостей міста. Оцінити всі переваги життя в центрі ви можете на особистому досвіді - не пошкодуєте.

Тут Ви можете зняти квартиру подобово на будь-який термін: від пари годин до декількох днів. Проживання в Вознесенівському районі надає можливість із задоволенням проводити час, не замислюючись про те, як дістатися додому. Це не буде проблемою в будь-який час.

Оренда квартир в Вознесенівському районі підходить для:

  • туристів;
  • відрядних;
  • гостей міста;
  • пар, які хочуть приємно провести час наодинці.

Квартири подобово в Дніпровському районі

Цей район Запоріжжя - бажане місце для кожного запорожця. Він дуже зелений і молодий, відрізняється більш сприятливою екологічною обстановкою. Але, зняти квартиру тут на пару днів не для кожного буде хорошим варіантом.

Оренда квартир в Дніпровському районі підходить для тих, хто приїхав помилуватися Дніпром, побувати на Хортиці, прогулятися по Дніпрогесу. Проживання тут дозволить дістатися до всіх цих пам'яток дуже швидко і без проблем. Але, якщо ви плануєте їздити на роботу в центр, краще зняти квартиру в Запоріжжі в іншому районі - пробки на дамбі і мостах можуть істотно порушити Ваші плани.

Оренда квартир Запоріжжя в Дніпровському районі підходить для:

  • туристів;
  • тих, хто приїхав в гості до друзів;
  • закоханих пар.

 

Зняти квартиру подобово в Комунарському районі

Якщо ви хочете бути ближче до вокзалів, зняти квартиру в Комунарському районі буде найкращим варіантом. Оренда квартир тут підходить для тих, хто не збирається багато пересуватися містом або приїхав по роботі.

Комунарський район пропонує розвинену інфраструктуру і досить непогану транспортну доступність, до того ж поруч розташований Автовокзал і Запоріжжя-1.

Зняти квартиру в Запоріжжі в Комунарському районі не складе проблем. Для тих, хто хоче побувати в зоопарку, на Дитячій залізниці і в Плавнях, кращим варіантом буде Південний мікрорайон.

Квартири подобово в Комунарському районі підходять для:

  • тих, хто хоче зняти житло поруч з вокзалами.

 

Оренда квартир Запоріжжя: Заводський, Хортицький і Шевченківський райони

Зняти квартиру подобово в одному з цих районів можна без проблем. Це звичайні спальні мікрорайони, з деякими особливостями.

Наприклад, зняти квартиру в Заводському районі буде логічним вибором для тих, хто приїхав у відрядження на одне з промислових підприємств міста. В цьому випадку ви істотно зменшите час на дорогу.

Хортицький район або Бабурка розташований віддалено - оренда квартир тут підійде тим, хто хоче жити ближче до Дніпра і Хортиці. В інших випадках, варто враховувати, що на дорогу доведеться витратити чимало часу.

Зняти квартиру в Запоріжжі в Шевченківському районі варто, якщо ви хочете жити в спокійному місці і не дуже далеко від центру. Це найбільший район міста, квартири подобово тут користуються попитом у місцевих жителів, які шукають усамітнення, а також у тих, хто приїхав в гості і хоче жити ближче до рідні.

Рішення, де зняти квартиру подобово залежить, перш за все, від мети оренди і ваших планів на цей час. Запоріжжя може запропонувати безліч вдалих варіантів для проживання.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: