Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Де зняти квартиру без посередників в Запоріжжі?

Де зняти квартиру без посередників в Запоріжжі?

Зняти квартиру без посередника - бажання кожної людини. Ніхто не хоче переплачувати просто за інформацію, до того ж багато хто вже стали жертвою шахраїв, які найчастіше такими посередниками і виступають. Тому так часто ми бачимо подібні оголошення в мережі. Однак, якщо Вас коли-небудь цікавила оренда квартир, ви розумієте, що написане в оголошенні не завжди є правдою. Це чудовий спосіб зацікавити людину, але й велика перешкода для тих, хто дійсно не бажає мати справ з посередниками. Чому оренда квартир від господаря вигідніше і зручніше, де зняти квартири подобово без посередників, як визначити, що Ви маєте справу з посередником, розповімо далі.

 

Чому люди звертаються до посередників?

Найпоширеніші шахрайські схеми і безліч проблем, які виникають з їхньої вини, привели до того, що більшість людей просто боїться шукати де зняти квартиру в Запоріжжі самостійно. Інші користуються послугами ріелторів тільки тому, що це швидше і простіше, треті впевнені, що це захистить їх інтереси ... При цьому якщо мова йде про довгострокову оренду, то зазвичай у людини є час для пошуків, але якщо ви шукаєте квартири подобово, то терміни, як правило, підтискають, і дійсно простіше звернутися в перевірене ріелторське агентство, яке надасть хороший варіант для проживання на кілька днів.

Але, немає жодної людини, яка б хотіла сплачувати третій особі тільки за посередництво. З цієї ситуації вихід тільки один - оренда квартир Запоріжжя без посередників і з гарантіями. Де ж знайти таке житло?

 

Як зрозуміти, що зняти квартиру пропонує посередник?

Оренда квартир - одне з найбільш прибуткових занять, тому багато хто намагається заробити “зводячи” правдами і неправдами майбутніх мешканців і орендодавців. Якщо для Вас принципово зняти квартиру в Запоріжжі без посередників, зверніть увагу на наступні оголошення, які практично на 99% точно вкажуть, що їх дає посередник:

  • повідомлення в місцевих форумах, групах в Фейсбуці і ВК;
  • оголошення на спеціальних або загальних сайтах типу OLX і т.п .;
  • оголошення в газетах;
  • оголошення на стовпах, зупинках і дошках.

Так, ймовірність, що квартири подобово в вищевказаних повідомленнях надає власник є, але вона мінімальна. Зазвичай його оголошення буквально “забивають” сотні скопійованих повідомлень від посередників, які просто намагаються отримати свої комісійні. Під час розмови задавайте якомога більше питань про житло - більшість посередників в ньому навіть не були і не зможуть відповісти зрозуміло і по факту.

Про те як зрозуміти власник здає квартиру, посередник або шахрай, докладніше ми описали в інших статтях нашого блогу.

 

Де можна зняти квартиру в Запоріжжі без посередників?

Виключаючи пошук по численних оголошеннях в мережі, зняти квартиру без посередників ви можете, звернувшись до спеціальних платформ оренди нерухомості. При цьому варто використовувати якомога більше фільтрів, щоб відсіяти фейкові “пропозиції від господарів”. Також є сервіси, які безпосередньо пропонують оренду квартир Запоріжжя від власника. До таких належить і сервіс Vgosti. Чому він може гарантувати відсутність посередників? Причина дуже проста - всі квартири є власністю фірми.

Це практично єдина гарантія не натрапити на посередника, хоча, зрозуміло в інтернеті такі пропозиції є. Ще один вірний шлях - запитати у знайомих контакти власників або при оренді, записати телефон людини, з яким ви вже співпрацювали і звертатися до неї знову.


Сервіс Vgosti привабливий по безлічі причин: ви можете зняти подобово або погодинно квартиру будь-якого класу, в будь-якому районі, в будь-якому ціновому діапазоні, при цьому вся інформація, яка є​​на сайті, відповідає дійсності. Складно знайти більш оптимальний варіант для того, щоб безпечно і за доступною ціною зняти квартиру в Запоріжжі від господаря.

 

Оренда квартир від власника - в чому перевага?

Питання здається риторичним, але все ж таки розглянемо всі переваги, які надає можливість зняти подобово квартиру у власника. До найбільш очевидних відносяться:

  • економія часу (ви відразу зв'язуєтеся з людиною і отримуєте достовірну інформацію з перших рук, ніякого “зіпсованого телефону”);
  • економія грошей (посередницькі послуги оплачує мешканець, і вартість їх досить висока, особливо якщо мова йде про винаймання квартири подобово);
  • можливість безпосередньо з'ясувати всі умови і терміни проживання;
  • можливість скорегувати умови проживання, якщо це необхідно;
  • можливість відразу ж підписати договір оренди, якщо умови вас влаштовують;
  • можливість уникнути обману і перевірити документи на місці і т.д.

Зняти квартиру від господаря можна і досить швидко. Головне - знати де шукати. Звертайтеся до перевірених джерел і не витрачайте час на посередників.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: