Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Як зняти подобово квартиру?

Як зняти подобово квартиру?

Квартири подобово користуються великим попитом, бо багато хто воліє зупинитися в окремій квартирі, а не в готелі. Це дає усамітнення, самостійність і, безумовно, коштує набагато дешевше. В окремому приміщенні, людина може самостійно готувати собі їжу, а не витрачати гроші на ресторани, випрати одяг і виконати безліч інших простих побутових речей, які в готелі зробити неможливо або незручно. Як зняти квартиру подобово правильно і уникнути накладок і проблем?

 

Щоб зняти квартиру знайди надійного орендодавця

Існує безліч способів знайти квартиру подобово: від класичних оголошень на інформаційних стендах, до рекомендацій знайомих і бабусь на вокзалах. Але сучасний світ такий, що, як правило, при бажанні зняти квартиру, ми шукаємо її в інтернеті. Тут слід бути обачними: вибирайте надійні сайти з хорошою репутацією. Більшість таких майданчиків пропонує житло від господаря. Це хороший варіант, бо оренда квартир безпосередньо, дозволяє заощадити. Однак, ми вже знаємо, що якщо написано «від господаря» це не завжди правда. Тому перевірте чи дійсно людина є власником. По телефону це можна зробити, задавши уточнюючі питання, а при оренді обов'язково вимагайте надати документи, що підтверджують право володіння. Але важливо правильно відбирати оголошення. По-перше, ціна не може бути значно менше, ніж у інших аналогічних пропозицій, по-друге, шукайте варіанти з докладними описами, фото, відео, відгуками попередніх мешканців. Подобово зняти квартиру в Запоріжжі надійно і спокійно від власника ви можете на сайті Vgosti. Ще один варіант - оренда квартир Запоріжжя через великі ріелторські агенції з хорошою репутацією. Але, в цьому випадку вам доведеться платити за їхні послуги, а це вийде дорожче ніж пряма оренда у власника.

 

Вибір квартири подобово: передоплата і застава

Оренда квартир в більшості випадків передбачає передоплату за бронювання. Така практика поширена у власників, як спосіб убезпечити себе в разі, якщо клієнт не приїжджає. Але з точки зору мешканця це завжди ризик. Рекомендуємо вносити передоплату тільки якщо ви на 100% впевнені в орендодавцеві. Також пам'ятайте, що у вас завжди є вибір. Завжди можна знайти інші варіанти:

  • передоплата віднімається з вартості проживання, коли ви приїжджаєте;
  • оренда квартири без передоплати (наприклад, як на сайті Vgosti).

Ще одне питання надійності - застава. Як правило, вона становить вартість однієї доби проживання і повертається при виселенні. Це гарантія того, що ви не пошкодите майно. Деякі господарі дають можливість зняти квартиру подобово під заставу документів, але з точки зору безпеки, робити цього не варто, якщо ви не впевнені в сумлінності цієї людини. Простіше і доцільніше дати грошову заставу, яку вам повернуть при виселенні - переконайтеся, що це чітко прописано в договорі.

 

Зняти квартиру на кілька діб: обговоріть мету проживання

Практично неможливо зняти квартиру в Запоріжжі на добу для проведення заходів і гучних тусовок. Піти на таке можуть тільки сумнівні “господарі”. У будь-якому випадку ви повинні обговорити що можна і що не можна робити в приміщенні, щоб потім не було питань з поверненням застави.

Якщо ви приїхали у відрядження і потрібні документи і чек - також обговоріть це відразу до того, як віддасте гроші. Не всі оформляють діяльність офіційно і, якщо людина цього не зробила, документи вона вам не видасть. Уточнюйте дане питання спочатку, щоб не втрачати час.

 

Оренда квартир Запоріжжя: дізнайтеся про житло все що потрібно

Якщо у Вас є чіткі вимоги до квартири, уточніть всі моменти: кількість спальних місць, розташування, доступ до транспорту та інших об'єктів інфраструктури, наявність побутової техніки, гарячої води, кондиціонеру і т.п. Всі ці фактори суттєво впливають на вартість. Тому, якщо на сайті написано одне, а за фактом виходить інше - вимагайте знизити ціну або шукайте інший варіант. Це один із способів шахрайства - не піддавайтеся - квартира повинна повністю відповідати опису.

 

Зняти квартиру подобово досить просто. Головне звернутися в правильне місце зі справжніми пропозиціями. Зняти квартиру в Запоріжжі на ніч або кілька днів можна на сайті Vgosti. Тут представлені хороші комфортабельні квартири подобово від власника. Ви можете отримати всі необхідні документи і позбавите себе будь-яких проблем з орендою квартири.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: