Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Найкращі паби Запоріжжя – де відпочити ввечері?

Найкращі паби Запоріжжя – де відпочити ввечері?

Кінець дня та втома від виконаних завдань ще не привід сидіти вдома. Якщо ви приїхали у Запоріжжя та не знаєте, де можна приємно провести час, насолодитися смачним пивом чи коктейлем, отримати задоволення від обстановки та приємних закусок, розповімо трохи про бари та паби міста, які варті вашої уваги та часу.

У Запоріжжі працює сотня закладів на будь-який смак та колір: від найпростіших розливайок до шикарних ресторанів. Ми ж поговоримо про паби та бари. Чого ми чекаємо від цих закладів? Приємної атмосфери, смачної їжі та, зрозуміло, якісного алкоголю.

Куди варто поїхати зі своєї квартири подобово, щоб провести час із задоволенням?

 

Pinta Trattoria & Pub – шикарне пиво у центрі міста

Якщо ви шукаєте справжній паб з власною броварнею, у Запоріжжі перше місце у списку займає паб «Пінта». Це один із найстаріших закладів міста, розташований у самому центрі – трохи вище бульвара Шевченка.

Власна пивоварня ставить «Пінту» на голову вище за будь-який інший паб у місті. Декілька приємних сортів, зварених прямо тут дозволять насолодитися смачним пивом, а також оригінальними закусками. Усі сорти виробляють за класичною європейською технологією з використанням натуральної сировини найвищої якості без барвників, консервантів тощо.

Порадує і широкий вибір гарячих та холодних закусок, гарячих та холодних страв, пасти, бургерів тощо. У меню є й інший алкоголь (горілка, вина, текіла, шампанське), але якщо ви прийшли в справжній паб, не спробувати живе пиво це майже злочин.

Ціни тут не найнижчі, але й не надхмарні. Ви зможете провести вечір із задоволенням у компанії друзів чи ділових партнерів. «Пінта» буде найкращим вибором, якщо ви вирішили зняти квартиру подобово в районі бульвару Шевченка, площі Поляка чи проспекту Металургів.

 

Паб «Бастіон» - смачно та доступно за ціною

Якщо вам до душі прості, але приємні заклади, паб «Бастіон» припаде вам до смаку. Їх у Запоріжжі два: один за універмагом «Україна», другий у Шевченківському мікрорайоні. Як не дивно, перший заклад привабливий лише двома речами: розташуванням у центрі міста та наявністю більярду. Другий «Бастіон» був відкритий набагато пізніше, але виявився більш вдалим проектом.

«Бастіон» на першому Шевченківському привабливий затишною атмосферою, приємною музикою, чудовим обслуговуванням. Тут можна подивитися футбол чи інші спортивні програми, із задоволенням провести час як із друзями, так і зі своєю половинкою.

Паб пропонує дуже смачне пиво (меню закусок просто приголомшливе, як на одного, так і на велику компанію), а також великий вибір коктейлів, наливок та інших алкогольних напоїв.

Смачна кухня, гарне обслуговування, доступні ціни – ви чудово проведете час. Дістатись сюди найзручніше тим, хто зняв квартиру подобово у Запоріжжі у Шевченківському мікрорайоні, а також у районі Малого ринку чи на інших вулицях Олександрівського району.

 

PUB O’Hara – ірландський паб у центрі міста

Якщо вам до душі атмосфера справжнього ірландського пабу, ласкаво просимо до PUB O’Hara. Цей невеликий заклад дуже приваблює затишною самобутньою атмосферою, до того ж тут подають чудове пиво (як крафтове, так і звичайне) та пропонують великий вибір закусок. Для любителів міцніших напоїв, представлений непоганий вибір віскі, вина тощо.

Тут можна переглянути спортивний канал і навіть пограти у настільний футбол. У вихідні та вечори знайти вільний столик складно, тому краще замовляти заздалегідь.

Великі порції та доступні ціни – чудовий вибір, якщо ви не бажаєте витрачати великі суми за вечір. Паб розташований у самому центрі міста. Якщо ви вирішили винайняти квартиру у Вознесенівському районі, дістанетеся за 10 хвилин.

 

AmBar Pub & Grill – просто та атмосферно

Якщо вам до душі класичний інтер'єр європейського пабу, ароматні страви на грилі та прохолодне пиво, AmBar Pub & Grill буде чудовим вибором, щоб провести вечір. Дуже велика зала дозволить будь-коли знайти вільний столик, а влітку можна відпочити на відкритій терасі.

Комора пропонує більше 50 сортів пива, а також дуже велике різноманітне меню: від суші та піци до супів, шашлику та м'яса на грилі. Ціни тут дуже демократичні, а обслуговування на найвищому рівні. Це заклад без особливого пафосу, але провести час тут буде дуже приємно.

AmBar Pub & Grill знаходиться в центрі міста. Це буде найкращим вибором для тих, хто зняв квартиру подобово в районі Малого ринку, площі Свободи та на інших вулицях Олександрівського району.

Це лише мала частка пабів Запоріжжя, в яких ви зможете добре провести час після роботи або довгої прогулянки на свіжому повітрі.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: