Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Особливості короткострокової оренди квартир - шукаємо квартири погодинно, на ніч і подобово

Особливості короткострокової оренди квартир - шукаємо квартири погодинно, на ніч і подобово

Короткострокова оренда квартир залишається одним з найбільших і найактивніших сегментів ринку нерухомості. Квартири подобово користуються попитом у всіх містах України. Можливість зняти квартиру на кілька годин або діб незамінна для тих, хто приїжджає у відрядження, в туристичних цілях, а також для людей, у яких немає іншої можливості залишитися наодинці. Зняти квартиру в Запоріжжі на кілька днів або годин можна різними способами і за різною ціною.

Бажаючи зняти квартиру подобово, важливо враховувати багато факторів, які можуть істотно полегшити і зробити комфортнішим ваше перебування у місті, або ж ускладнити його. Про те, як обирати квартири подобово, поговоримо далі.

 

Оренда квартир Запоріжжя: де і у кого

Зняти квартиру на короткий термін можна різними способами:

  1. На вокзалі. Напевно, кожен хоча б раз у житті використовував цей метод і знає його переваги і недоліки. Власне, переваг не так багато. До них можна віднести швидкість пошуку і доступність. Але така оренда квартир таїть у собі безліч небезпек і неприємних моментів. По-перше, ви ніколи не знаєте наскільки житло відповідає опису і ризикуєте витратити багато часу даремно. По-друге, ви ніколи не можете бути впевнені в тому, що зняти квартиру в Запоріжжі на вокзалі пропонує не шахрай. Цілком ймовірно, що власник з'явиться на об'єкт через півгодини після заселення і вижене Вас і т.д. і т.п.
  2. Через знайомих. Це досить надійний і вірний спосіб, який можна сміливо назвати одним з найнадійніших. Але, нажаль, не в кожному місті знайдуться друзі, які можуть порекомендувати хороший варіант, де можна зняти квартиру подобово.
  3. Через ріелторські агентства. Надійний спосіб. Вам запропонують кілька варіантів з точним описом, що дуже добре. Але така оренда квартир Запоріжжя завжди буде коштувати дорожче через комісію агента.
  4. У власника по інтернету. Зняти квартиру, використовуючи інтернет-сайти, це найбільш сучасний і зручний спосіб подобово зняти квартиру в Запоріжжі. Саме його використовують 90% людей, які шукають квартиру подобово так як це дуже просто і досить швидко. Хороші орендодавці надають всю необхідну інформацію, фото і навіть відео житла. Деякі готові заселити людини без передоплати. Тут також є ризик потрапити на фальшиве оголошення, тому краще використовувати авторитетні сайти і перевірені майданчики, такі як Vgosti.

 

Добова оренда квартир: критерії вибору

Квартири подобово, погодинно і на ніч можуть бути дуже різними. Навіть якщо Вам належить провести в приміщенні одну ніч, погодьтеся, що приємніше зробити це в комфортабельному і чистому місці.

Щоб правильно зняти квартиру подобово, звертайте увагу на наступні чинники:

  1. Ціна. Оренда квартир Запоріжжя може коштувати по-різному: від 300 грн за добу і вище. Зрозуміло, вартість важлива для кожної людини, тому спершу визначте допустимий діапазон і продовжуйте пошуки в заданому сегменті.
  2. Стан квартири. Ніхто не захоче зняти квартиру в напівзруйнованому стані. Зверніть увагу не тільки на ремонт, але і на якість сантехніки, бо труба, яка невчасно прорветься, може принести чимало неприємностей. Основний критерій для більшості людей - це чистота. Навіть в житло економ-класу має бути чисто все, починаючи від підлоги, закінчуючи постільною білизною. Це важливо не тільки по відношенню до естетики, а й безпеки для здоров'я.
  3. Наявність меблів і кількість спальних місць. Не завжди квартиру знімає одна людина або пара, це може бути сім'я або компанія друзів. Відразу уточнюйте кількість спальних місць.
  4. Наявність і стан побутової техніки. Сьогодні навіть короткострокова оренда квартир передбачає наявність холодильника, кондиціонера, Wi-Fi. Також часто зняти квартиру в Запоріжжі можна з пральною машиною, мікрохвильовою пічкою і т.п. Простежте, щоб господар надав всі, що пообіцяв і за що ви заплатили.
  5. Місцезнаходження. Всі вважають за краще знімати квартири подобово поруч з центром міста або вокзалом. Це полегшує пересування і скорочує час на поїздки.
  6. Кількість кімнат. Зазвичай короткострокова оренда квартир Запоріжжя передбачає однокімнатні варіанти, але буває клієнту потрібно дво- або трикімнатне житло. Таких варіантів менше, але вони є.
  7. Можливість забронювати заздалегідь. Якщо ви хочете бути спокійні, шукайте житло з можливістю броні. Деякі сервіси просять за це гроші, інші вносять у вартість проживання, треті дозволяють зробити це безкоштовно (наприклад, Vgosti).
  8. Умови оплати. Це може бути готівковий або безготівковий розрахунок. Також з'ясуйте доведеться доплачувати за додаткові години і скільки.
  9. Чи можна отримати документи. Для декого цей пункт не важливий, але якщо зняти квартиру подобово вам потрібно для відрядження, то папери будуть потрібні. Ось в цьому питанні вибір буде дуже обмежений, тому що 90% орендодавців України на ринку короткострокової оренди працюють нелегально і виписати документи не зможуть.

 

Визначте які критерії для Вас найбільш важливі ще до пошуку. Так ви витратите менше часу і зможете знайти ідеальний варіант для оренди квартири на ніч або на добу.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: