Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Парки Запоріжжя: оренда квартир подобово з прекрасним видом

Парки Запоріжжя: оренда квартир подобово з прекрасним видом

Запоріжжя, хоч і індустріальне місто, тим не менш, досить «зеленt». В останні кілька років адміністрація міста всерйоз взялася за озеленення територій. Створюються як нові парки, так і реконструюються старі - в них привноситься нове дихання, встановлюються нові культурні об'єкти, з'являється багато нових зелених насаджень. Зняти квартиру в Запоріжжі з видом на парк, або в безпосередній близькості від нього - прекрасне рішення для гостей міста, які люблять зелень і близькість до природи. Давайте розглянемо кілька паркових локацій, які радують не тільки гостей, а й місцевих жителів.

 

Квартири подобово в районі парку «Дубовий гай»

Запитайте у будь-якого корінного мешканця Запоріжжя про парки і перша назва, яку ви почуєте це - «Дубовка». Саме так називають цей парк запорожці. Свою назву він отримав через велику кількiсть зростаючих тут дубів.

Це найбільший (територіально) парк Запоріжжя. Зняти квартиру подобово з видом на Дубовий гай найпростіше на відповідному відрізку Набережній автомагістралі або по вулиці Глiсерна.

У парку можна провести весь день. Це улюблене місце мiсцевих для пікніків (є спеціально обладнані з цією метою зони), а також для відпочинку з дітьми. Крім паркової зони, в Дубовці знаходиться найпопулярніший в Запоріжжі парк атракціонів. З оглядового колеса відкривається шикарний вид на місто та річку Дніпро. У парку також розташовується тир, різноманітні атракціони та розваги для дітей. Родзинкою парку також є гарний ставок, в якому живуть лебеді та качки. Особливо красиво тут восени - відображення плакучих верб у воді не залишить байдужими нікого.

Рішення орендувати квартиру в Запоріжжі неподалік від Дубового гаю - прекрасний вибір, якщо ви приїжджаєте з дітьми або просто любите погуляти у вільний час серед дерев. Звідси також зручно добиратися в будь-яку точку міста завдяки гарній транспортній розв'язці.

 

Оренда квартир неподалік від парку Перемоги

Ще один досить великий парк Запоріжжя - парк Перемоги. Він був розбитий в 1979 році, але зазнав значної реконструкції в 2011. Після цієї реконструкції в парку з'явилося багато нових алей, висаджені багаторічні квіткові рослини, нові дерева і чагарники. У парку також є неглибоке озеро, яке взимку багато жителів використовують як природний каток. Територією парку також протікає річка Суха Московка.

Якщо ви хочете зняти квартиру подобово в Запоріжжі в районі парку Перемоги, вам підійде район П'ятої міської лікарні або Трампарку. Сам парк розташувався між проспектом Перемоги та Набережною автомагістраллю.

Завдяки реконструкції в парку зараз дійсно дуже приємно знаходиться. Багато жителів міста також люблять проводити тут вихідні, влаштовувати пікніки і сімейні зустрічі. Оренда квартири подобово в цьому районі гарантує вам близькість до центру міста, приємне сусідство і місце для прогулянок.

 

Зняти квартиру подобово неподалiк від Запорізького ботанічного саду

Ботанічний сад міста Запоріжжя розташувався в Шевченківському районі міста по вулиці Чарівній. Його площа становить понад дві тисячі квадратних метрів, на яких розташувалося більше 20 теплиць. У Запорізькому ботанічному саду функціонують «Розарій», «Лимонарій», «Зимовий сад» і багато іншого, проводяться екскурсії. Оренда квартири поблизу - запорука приємного дозвілля для всiєї сім'ї.

Крім того, в Ботанічному саду є гуртки, які може відвідати будь-який бажаючий, любитель екології або ландшафтного дизайну. Також тут пропонується широкий вибір кольорів і зелених насаджень на продаж.

Якщо ви хочете зняти квартиру подобово неподалік від Запорізького ботанічного саду, орієнтиром для вас буде вулиці Чарівна. Шевченсковскій район міста, де розташувався сад, має хороше транспортне сполучення, до центру міста звідси можна доїхати за 20-30 хвилин на громадському транспорті.

 

Вознесенівський парк: подобова оренда квартир з видом

Розбитий внизу каскаду фонтанів «Веселка», Вознесенівський парк є справжнім зеленим островом в серці міста Запоріжжя. Маючи невелику площу він успішно завоював серця як місцевих жителів, так і гостей міста.

На території парку проводиться багато ярмарок, локальних концертів, культурно-мистецьких заходів та фуд-кортів. Є новий дитячий майданчик з різними видами активностей, невеликий штучний ставок з красивою альтанкою і багато місць, де можна посидіти і насолодитися неквапливим життям парку. На пагорбі встановлено монумент Святославу Хороброму - одному з найвидатнiших князів Київської Русі.

Якщо ви хочете орендувати квартиру подобово в районі Вознесенівського парку, орієнтуйтеся на те, що він знаходиться між проспектом Маяковського і вулицею Лермонтова. Поблизу є все необхідне для комфортного життя (магазини, кафе та інше), хороша транспортна розв'язка і приємне місце для прогулянок - сам парк. До речі, свою назву «Вознесенівський» він отримав від населеного пункту «Вознесенiвка»- так називалося село, яке пізніше увійшло до складу території міста Запоріжжя.

 

Зняти квартиру подобово в Запоріжжі недалеко від парку імені Гагаріна

  Розташувавшись в Космічному мікрорайоні, парк імені Гагаріна - улюблене місце для прогулянок місцевих жителів. «Космос» - так називають район запорожці - гарне місце для того, щоб орендувати квартиру подобово для тих, хто не любить шум центральних районів, але все ж таки віддає перевагу комфорту. Звідси до центру міста можна дістатися за 20-30 хвилин на громадському транспорті, або за 10-15 хвилин на автомобілі або таксі.

Парк імені Гагаріна знаходиться між вулицями Ситова і Малиновського. Тут прекрасно розвинена інфраструктура, є все необхідне для існування і навіть більше. У самому парку розташувалися цілих два нічних клуби - «Бункер» і «Лео Макс». Для дітей в парку функціонує дитяче кафе «Карлсон», а також є безліч дитячих майданчиків. Сама «антикварна» з них - ще радянських часів, на ній встановлені фігури персонажів з дитячих мультиків. У 2011 році влада міста побудували ще один дитячий майданчик, тому якщо ви приїжджаєте в Запоріжжя з сім'єю - район цього парку стане для вас оптимальним вибором для подобової оренди.

Вибираючи місце, де зупинитися в Запоріжжі, орієнтуйтеся в першу чергу на мету свого візиту. Запоріжжя, хоч і досить велике, але дуже компактне місто, дістатися в будь-яку точку якого не складе великих труднощів. Оренда квартир в Запоріжжі подобово - також не проблема, особливо якщо ви знаєте, що ви шукайте і свої основні критерії вибору. А ми завжди раді бачити вас тут!

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: