Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Скільки коштує зняти квартиру подобово в Запоріжжі?

Скільки коштує зняти квартиру подобово в Запоріжжі?

Зняти квартиру в Запоріжжі на декілька днів можна за цілком помірними цінами. Короткострокова оренда квартир користується популярністю, але, тим не менш, можна знайти варіанти за досить невеликі гроші.

Ціна квартири подобово, як і при довгостроковій оренді, залежить від ряду факторів. З огляду на них, ви можете зрозуміти наскільки реальна і чесна пропозиція перед вами і скільки буде коштувати добове житло в 2020 році.

 

  1. Клас житла. Зняти квартиру економ або люкс

Залежно від того, збираєтеся ви зняти квартиру на день просту або комфортабельну, здебільшого і залежить її вартість. Добова оренда квартир Запоріжжя можлива в 4 варіантах:

  1. Економ (від 350 грн/доба). Це найдешевше житло, яке ви зможете знайти від господаря. У таких приміщеннях, як правило, є необхідні зручності, ремонт залишає бажати кращого, але, в цілому, якщо вам просто потрібно десь переночувати пару днів, чому ні?
  2. Стандарт (від 400 грн/доба). Це житло може похвалитися кращими умовами. Клієнт отримає просте нормальне ліжко, гарячий душ, електрочайник та інші необхідні для життя речі, але без шику та блиску.
  3. Напівлюкс (від 500 грн/доба). Таке житло набагато комфортабельніше. Гарний свіжий ремонт, зручні ліжка, нові меблі. Такі квартири вже повинні мати кондиціонер та іншу справну і нову побутову техніку. Тут буде приємно провести час наодинці або з коханими.
  4. Люкс (від 550 грн/доба). Житло класу люкс має все необхідне, включаючи навіть пральну машину. Якщо ви хочете жити в зручному і красивому місці, рекомендуємо відразу шукати квартири подобово такого рівня.

 

Практично будь-яка оренда квартир включає використання Wi-Fi, хоча в квартирі економ-класу його може не бути. Не варто довіряти надто низьким цінам, за якими вам пропонують зняти квартиру. Вказана вартість актуальна по всьому місту, і якщо пропозиція здається занадто вигідною, будьте обережні, можливо, це шахраї.

 

2. Місце розташування. Оренда квартир в центрі Запоріжжя.

Зняти квартиру подобово зазвичай пропонують в центрі міста. Чим ближче будинок розташований від великих транспортних розв'язок, значущих об'єктів, історичних пам'яток, тим вище буде її вартість.

Наприклад, зняти квартиру на проспекті Соборному практично нереально дешевше 400-500 грн за добу. Йдеться про центральну частину магістралі. А ось житло на вулиці Перемоги, Незалежної України і т.п. буде коштувати трохи дешевше, хоча, по суті, воно також знаходиться в центрі. Це можливість для Вас заплатити менше, але жити в зручному місці.

Також користується попитом оренда квартир в районі ж\д і автовокзалу. Але, в цьому районі зняти квартиру можна і за 300-400 грн/добу.

Що стосується спальних районів міста, тут квартири подобово здаються рідко. Причиною цього є їх низька затребуваність. Але такі пропозиції є і вони однозначно будуть коштувати дешевше.

Якщо ви не знаєте міста, обов'язково скористайтеся картою, бо орендодавець не завжди скаже правду (адже йому потрібно здати квартиру, а тому +/- 10 хвилин пiшки до зупинки стають несуттєвими). Якщо ви орендуєте квартиру через такі сервіси як Vgosti запитаєте поради у консультанта - пропозицій по житлу багато, і вона допоможе підібрати найкращий варіант в найзручнішому місці.
Пам'ятайте, що іноді краще трохи переплатити за житло в зручному місці, ніж витрачати зайві гроші на громадський транспорт або таксі.

 

3. Кількість кімнат і пора року - оренда Запоріжжя

У більшості випадків зняти квартиру в Запоріжжі можна однокімнатну, але на ринку є і дво- і трикімнатне житло. Зрозуміло, зняти квартиру з 1 кімнатою буде дешевше, але якщо ви шукаєте просторий варіант з 5,6 або 7 спальними місцями на компанію, то трійка вийде дешевше.

У курортних містах оренда житла в туристичні сезони зростає в кілька разів. Запоріжжя не виняток, і в цьому місті житло подобово в святкові дні або під час міських заходів буде коштувати дорожче. Якщо ви задовго плануєте поїздку, логічніше і вигідніше буде зняти квартиру заздалегідь, тобто, забронювати за місяць або два. В цьому випадку оренда квартири буде гарантованою і за старою ціною.

 

 

4. Акції та вигідні пропозиції зняти квартиру в Запоріжжі

У вас є кілька способів заощадити при оренді квартири:

  1. Разові акції. На оренду квартир Запоріжжя, так само як і на інші послуги, бувають знижки. Такі пропозиції можна знайти на великих сервісах. Зі знижкою оренда обійдеться на 10% або 20% дешевше.
  2. Вигідні умови. Також деякі сервіси спочатку пропонують вигідні умови. Наприклад, Vgosti дає знижку, якщо ви залишаєтеся на 10 днів або довше. Якщо ви хочете заощадити, ознайомтеся з цим пунктом пропозиції від сервісів.
  3. Постійним клієнтам. Деякі господарі дають знижки своїм мешканцям, якщо вони повертаються не один раз. До таких належить і сервіс Vgosti - постійні клієнти отримують хороші знижки на проживання.

 

Якщо витратити трохи часу, можна зняти квартиру в Запоріжжі з комфортними умовами і за вигідною ціною. Ми настійно рекомендуємо не гнатися за найдешевшими пропозиціями, так як практично завжди вони несуть ризик: або вас обдурять спочатку або запропонують житло, знаходиться в якому неможливо. Будьте уважні і обережні.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: