Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Видаємо звітні документи 2й і 3й групи

Видаємо звітні документи 2й і 3й групи

Якщо ви хочете зняти квартиру як приватна особа, зрозуміло, що в більшості випадків вам не потрібні документи, що підтверджують проживання, квитанції або будь-які інші офіційні підтвердження. Але для тих, хто їде у відрядження, вони обов'язкові. Так людина зможе отримати компенсацію за оренду житла від підприємства або фірми.
Здавалося б що може бути простіше? Але на ділі це завдання виявляється непростим. Якщо ви хочете зняти квартиру офіційно з договором і отримати звітні документи, сервіс Vgosti буде ідеальним вибором. У нас ви можете зняти квартиру в Запоріжжі на добу, ніч або кілька годин і отримати всі необхідні папери.

Оскільки велика частина ринку короткострокової оренди нерухомості все ще тримається в тіні і надається на незаконних підставах, знайти власника, який зможе оформити проживання офіційно, не так просто. Якщо ви займалися такими пошуками, то погодитеся з тим, що це правда. Але, в в Запоріжжі є можливість зняти квартиру офіційно на сервісі Vgosti.

 

Кому потрібні звітні документи по оренді квартир?

Квартири подобово орендують не тільки ті, хто хоче провести час самотньо і не бажають розголосу. Більшу частину клієнтури становлять мандрівники, люди, які приїжджають в місто у приватних справах, а також у відрядження.

З усіх, хто хоче зняти квартиру подобово, саме ділові люди потребують звітної документації. Для них зняти квартиру у бабусі, яка шукає постояльців на вокзалі, неприйнятний варіант. Оренда повинна бути законною, адже в цьому випадку оренда квартир Запоріжжя оплачується фірмою або підприємством, тому дуже важливо, щоб папери були складені правильно і мали законні підстави. Не менш важливо правильне оформлення і для орендаря, адже при невідповідності в паперах, він може отримати штраф від податкової. Тому Vgosti приділяє багато уваги коректності та законності документів, що видає.

 

У чому різниця звітних документів 2й і 3й групи?

В Україні оренда квартир проводиться за певними правилами. Залежно від оформлення орендодавця і орендаря документи складаються по-різному.

Суб'єкти 2 групи можуть здавати квартири подобово свою нерухомість або в суборенду:

  • ФОП;
  • юридичним особам на єдиному податку;
  • звичайним фізособам.

Але вони не можуть бути посередниками в оренді квартири, здавати житло підприємцям на загальній системі.

Суб'єкти 3 групи можуть здавати свою і орендовану нерухомість, бути ріелтором для:

  • всіх підприємців і юридичних осіб;
  • звичайних фізосіб.

Щоб оренда квартир Запоріжжя була законною і не виникло жодних проблем з податками, шукайте орендодавця, у якого можна зняти квартиру подобово за всіма правилами.

 

Зняти квартиру в Запоріжжі зі звітними документами 2й і 3й групи

Офіційна оренда квартир Запоріжжя з видачею легітимних документів 2 і 3 групи можлива через сервіс Vgosti.

Ми подбали про те, щоб надати своїм клієнтам повний спектр послуг. Ми готові прийняти відрядних, підприємців, працівників будь-якої фірми і видати документи потрібного зразка.

На Vgosti ви можете зняти квартиру для проживання або проведення ділових переговорів.

 

Офіційна оренда квартир для відрядження

Квартири подобово користуються великим попитом у тих, хто приїжджає в місто з робочих питань. Вони зручніше, ніж готелі і дають можливість повноцінно відпочити від роботи. Також ви можете зняти квартиру подобово для ділових зустрічей. На сервісі Vgosti ви знайдете квартири подобово:

  • будь-якого класу (економ, стандарт, напівлюкс, люкс);
  • в центрі міста;
  • з прибиранням;
  • за доступними цінами.

Перевагою наших квартир є їх розташування біля центральних транспортних магістралей. Так ви можете вибрати варіант, який дозволить витрачати на дорогу якомога менше часу.

Якщо вам важко у виборі, адміністратор допоможе підібрати варіант, який влаштує як по зручностей, так і за місцем розташування.

Оренда квартир надається на законних підставах - ви отримаєте всі необхідні документи. Vgosti допоможе зняти квартиру за доступними цінами і на вигідних умовах. Якщо ви часто приїжджаєте у справах в місто, станьте постійним клієнтом - вони отримують вигідні знижки.

Зрозуміло, є інші сервіси і фірми, що надають офіційну короткострокову оренду житла. Ви не помилитеся, якщо зверніться в ріелторське агентство, але їхні послуги коштуватимуть дорожче. Так само такі пропозиції можна знайти на профільних інтернет-майданчиках, але в цьому випадку буде потрібно час, щоб знайти підходящу пропозицію. Vgosti - найпростіший, надійний і зручний спосіб орендувати квартиру в Запоріжжі офіційно. Забронюйте житло і приїжджайте - квартира чекатиме вас в зазначений день.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: