Цены на проживание уточняйте у администратора
Адміністратор Наталія

+38-099-039-06-69

+38-068-059-06-69

  1. Головна
  2. Блог
  3. Чи можливо анонімно погодинно зняти квартиру?

Чи можливо анонімно погодинно зняти квартиру?

Зняти квартиру в Запоріжжі досить просто, при цьому деякі люди хочуть зробити це анонімно з різних причин. Чи це можливо? Так. Зазвичай, оренда квартир в Україні проходить без укладення договору, особливо на короткий термін. Тому варіантів у бажаючих зняти квартиру, не розголошуючи свої дані досить багато.

Чи законно це? Якщо дивитися на ситуацію з точки зору законодавства України, ні. Але реалії нашої країни такі, що завжди існує безліч способів отримати бажане обійшовши правила. В даному випадку, основну роль грають гроші. Власник не оформляє оренду офіційно, а отже і ваші документи йому не потрібні.

 

Де можна зняти квартири подобово анонімно?

Оренда квартир Запоріжжя - це великий ринок. Ви можете знайти відповідні оголошення в газеті і, звичайно, в інтернеті. Проблематично буде зробити це через ріелторські агенції, бо вони в більшості випадків підписують папери і працюють офіційно. Величезна кількість пропозицій доступна на профільних сайтах, а також на сайтах оголошень. У більшості випадків, власник просить пред'явити документ, що підтверджує особу, щоб мати можливість знайти людину при псуванні майна. І, погодьтеся, він має на це право. Однак, зустрічаються люди, які готові поселити у себе незнайомців без документів. У курортних містах це не рідкість, а в Запоріжжі на пошуки може знадобитися час.

 

Кому потрібно зняти квартиру анонімно?

Зняти квартиру подобово або на кілька годин може знадобитися абсолютно кожній людині. Причини залишатися інкогніто у кожного свої, і багато орендарів йдуть назустріч. Короткострокова оренда квартир, це не поселення в готелі, де обов'язково проводиться реєстрація. Якщо ви не хочете залишати свої дані, зняти квартиру буде найкращим вибором.

Ця пропозиція актуальна для всіх, крім відрядних (бо їм обов'язково потрібні документи про проживання). А ось звичайні туристи, закохані, гості міста цілком можуть бажати анонімності.

Багато власників просять показати документи, але не роблять копії і не забирають їх (це, до речі, незаконно). В цілому, і такий варіант зняти квартиру подобово або погодинно практично анонімний.

 

Анонімна оренда квартир Запоріжжя - чим ви ризикуєте?

Якщо ви бажаєте зняти квартиру в Запоріжжі анонімно, то повинні розуміти, що це рішення має не тільки свої переваги, але й ризики. Зокрема, в цьому випадку оренда квартир Запоріжжя буде обговорена на словах - власник житла може виставити вас за двері в будь-яку хвилину або звинуватити в псуванні майна і т.п. Якщо підписання договору захищає Вас по всіх пунктах, то усна домовленість практично недовідна.

Солідні контори не допускають можливості зняти квартиру погодинно без документів, бо вони пропонують гарне житло, обставлене якісними меблями і сучасною побутовою технікою. Оренда квартир анонімно може бути запропонована від приватної особи, яка працює на свій страх і ризик. І тут для Вас залишається два варіанти: або ви співпрацюєте з чесною людиною, або вас обдурять. Несумлінність може полягати в завищеній вартості, достроковому виселенні або невідповідності квартири погодинно її опису. Все це неприємно і може порушити Ваші плани, чи не так? Однак, якщо для вас бажання залишитися інкогніто на першому місці, то ризик може коштувати свічок.

 

Чи можна зняти квартиру в Запоріжжі анонімно на Vgosti?

Сервіс Vgosti пропонує зняти квартири подобово і погодинно відповідно до певних правил. Зокрема вони говорять про те, що людина, яка бажає зняти квартиру подобово або погодинно, повинна надати паспорт або інші документи, що підтверджують особу.

Адміністрація сервісу не розголошує дані своїх клієнтів - це потрібно для того, щоб захистити орендоване майно. Тобто, щоб зняти квартиру на Vgosti, ви повинні будете надати документи, але ця інформація ніколи не потрапить в треті руки. По суті, ви отримаєте те, що хочете.

Подбайте про свої інтереси і не ризикуйте знімаючи житло анонімно, але у сумнівних власників. Зняти квартиру погодинно в Запоріжжі можна дуже швидко і просто на сайті vgosti.zp.ua. Ви отримаєте все необхідне для приємного проведення часу і ніхто про це не дізнається.

Читати далі

Коментарі

У відповідь на Коментар ( відмінити )
Адміністратор Наталія: